Portekiz'in Estonya'yı 7-0 yendiği maçta Quaresma şovu vardı

Euro 2016 öncesindeki son hazırlık maçında Lizbon'da Estonya'yı konuk eden Portekiz gövde gösterisi yaptı. Ricardo Quaresma 7-0 biten maçta 2 gol, 2 asist yaptı.

10 Haziran'da başlayacak olan Euro 2016'da F Grubu'nda mücadele edecek olan Portekiz son hazırlık maçını seyircisi önünde Estonya karşısında oynadı. İlk hazırlık maçında Norveç'i 3-0 yendikten sonra İngiltere'ye 1-0 yenilen Portekiz, Estonya maçında tam 7 gol atarak taraftarlarını turnuva öncesinde umutlandırdı.

QUARESMA ŞOV YAPTI

Q7 DAMGASI

Maça damgasını vuran isim Beşiktaşlı Ricardo Quaresma oldu. Norveç maçında 1 gol atan 32 yaşındaki kanat oyuncusu, Estonya karşısında 2 gol, 2 asistle oynayarak izleyenleri büyüledi. 2 gol atan bir başka isim olan Cristiano Ronaldo'nun ilk golünde sol kanattan yaptığı trivela ortasıyla kalitesini gösteren Quaresma, 39. dakikada şık bir golle farkı ikiye çıkardı.

İLK MAÇ İZLANDA 

55. dakikada Pereira'nın golünde köşe vuruşunu kullanan Quaresma, 77. dakikada skoru 6-0 yapan golü atarak resitaline son noktayı koydu. Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Nani ikinci yarının başında Cristiano Ronaldo'nun yerine oyuna dahil oldu. F Grubu'nda İzlanda, Avusturya ve Macaristan ile karşılaşacak olan Portekiz, turnuvadaki ilk maçı 14 Haziran'da İzlanda ile oynayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Ronaldo, kendisinin son 20 yılın en iyisi olduğunu söyledi
Quaresma: Çingene olmaktan gurur duyuyorum
Cristiano Ronaldo en fazla kazanan sporcu oldu

Spor Haberleri