Pogba resmen Manchester United'da

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden Pogba transferini resmen duyurdu.

Manchester United, uzun süredir gündeminde yer alan Fransız yıldız Paul Pogba transferini resmen açıkladı. Kırmızı-Şeytanlar'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Juventus'tan Pogba'nın transfer edildiği ve sağlık kontrollerinin ardından yıldız oyuncunun resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.

BONSERVİS BEDELİ AÇIKLANMADI

İngiliz ekibin Juventus'a ödeyeceği bonservis bedeli henüz açıklanmazken, bu bedelin yaklaşık 110 milyon euro olması bekleniyor. Öte yandan Juventus'un teknik direktörü Allegri ise bu transfer öncesi, Pogba'nın halen oyuncuları olduğunu ve pazartesi günü takımla idmana çıkacağını söylemişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Aydın'dan Pogba paylaşımı

Spor Haberleri