PKK'da operasyon korkusu: 1'i polis 4 kişiyi kaçırdılar

Türkiye'nin IŞİD hedeflerini vurması PKK'yı endişelendirdi. Terör örgütü, operasyon ihtimaline karşı panik atak eylemleri devreye soktu. Erzurum'da 3 sağlık görevlisi Diyarbakır'da 1 polis kaçırıldı.

[Karar]

Türkiye'nin Suriye'de IŞİD hedeflerini vurması PKK'yı telaşlandırdı. 'Sakallı infazları'yla IŞİD'le mücadele adı altında seri cinayetler işleyer ülkeyi karıştırmayı amaçlayan terör örgütü, operasyon ihtimaline karşı adam kaçırmalara başladı. Erzurum'da 3 sağlık görevlisi Diyarbakır'da 1 polis kaçırıldı. 

İstanbul'da görevli bir polis memuru aile ziyareti için gittiği Mardin'den Muş'a geçerken PKK'lı teröristler tarafından Lice'de kaçırıldı. Kaçırılan polis memurunun eşi ve çocukları ise serbest bırakıldı.

Güvenlik güçleri bölgede operasyon başlattı.

Erzurum'un Tekman ilçesinde ise asılsız hasta ihbarıyla ambulans çağıran PKK'lı teröristler, 1 ambulans ve 3 sağlık görevlisini kaçırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

'Çiçek Çocuklar'ın merkezi Kandil hedefler arasında mı?
Türkiye 3 yıl sonra ilk kez PKK'ya sınır ötesi operasyon yaptı (Gün gün sınır ötesi operasyonlar)
Bismil Emniyet Müdürlüğü’ne bombalı saldırı: 7 polis yaralı

Güncel Haberleri