Pierre van Hooijdonk'tan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi mesajı

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynayacağı derbi öncesinde, takımın eski futbolcularından Pierre van Hooijdonk Sarı-Lacivertlilere mesaj gönderdi.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında, 20 Mart 2016 Pazar günü oynanması planlanan ancak güvenlik nedeniyle 13 Nisan'a ertelenen Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesinde, Sarı-Lacivertli takımın eski futbolcularından Hollandalı Pierre van Hooijdonk'tan mesaj geldi.

Bu akşam oynanacak olan maç öncesinde duygularını kişisel Instagram hesabından paylaşan Hooijdonk, "Fenerbahçe'ye bu akşam Galatasaray'la oynayacağı derbide iyi şanslar diliyorum. Şampiyonluk yolunda 3 puana ihtiyacımız var" şeklinde bir yazı yazarak, Fenerbahçe'yi desteklediğini bir kez daha gösterdi.

HOOIJDONK ŞU AN NE YAPIYOR?

Attığı frikik golleriyle hatırlanan Hollandalı yıldız Pierre van Hooijdonk, Türkiye Futbol Federasyonu'nda Guus Hiddink'in isteğiyle A2 Milli Takımın yardımcı teknik direktörlük görevine getirilmişti. 5 Ocak 2012'de Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki TFF, A2 Milli Takım Teknik Direktörü Pierre van Hooijdonk'un görevine gönderdiği mektupla son verdi. Hooijdonk, şimdilerde bir Hollanda televizyonunda yorumculuk yapıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 7 yıl sonra Galatasaray derbisine gidecek
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi muhtemel ilk 11'ler

Spor Haberleri