PFDK'ya sevk edilen Samuel Eto'o'dan ayrılık sinyali!

TFF, Antalyaspor'un şikayeti sebebiyle Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi ve Samuel Eto'o'yu PFDK'ya sevk ettiğini açıkladı. Bu gelişmenin ardından sosyal medyadan ayrılık mesajı içeren bir açıklama yayınlayan yıldız futbolcu, akşam antrenmanına katılmadı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Antalyaspor'un şikayeti sebebiyle Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi ve Samuel Eto'o'yu PFDK'ya sevk ettiğini duyurdu.

Federasyon, Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi'ye transfer talimatlarına aykırı olarak, sözleşmesi devam eden futbolcuyla görüştükleri için PFDK'ya gönderirken, Kamerunlu yıldızı da, kulübünün izni olmadan transfer görüşmelerinde bulunması sebebiyle kurula sevk etti.

Yaşanan bu gelişmelerin üzerine Kamerunlu yıldız kendisine ait Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

Golcü oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"Bilmediğiniz şeyler üzerine yorum yapmak yerine susmanız daha iyi olur. Bazı kapılar vardır ki açıldıktan sonra artık geri kapanamazlar"

Ayrıca yıldız futbolcu, Antalyaspor'un Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmana katılmadı.

34 yaşındaki futbolcunun bu sözleri, Antalyaspor ile olan köprüleri attığına dair yorumların yapılmasına sebep oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Antalyaspor'dan maç öncesi flaş Samuel Eto'o kararı!
Antalyaspor'un Samuel Eto'o ile olan sözleşmesi talimatlara aykırı çıktı
PFDK Başkanı Hüseyin Karaahmetoğlu istifa etti

Spor Haberleri