Pekin Guoan teknik direktörü Alberto Zaccheroni'nin ilk tercihi Bırak Yılmaz değilmiş

Pekin Guoan Teknik Direktörü Alberto Zaccheroni, forvet transferinde ilk tercihinin Burak Yılmaz değil, Luiz Adriano olduğunu söyledi.

Burak Yılmaz'ın Pekin Guoan'a transferiyle ilgili olarak, Çin ekibinin teknik direktörü Alberto Zaccheroni'den itiraf geldi.

Skorer'in aktardığına göre, İtalyan basınına konuşan deneyimli teknik adam, "Luiz Adriano'yu takımımda görmek istiyordum ama olmadı. 6-7 oyuncunun olduğu bir liste yaptım. İçlerinde Burak Yılmaz da vardı" dedi.

Tecrübeli teknik direktör Alberto Zaccheroni Beijing Guoan'ı çalıştırıyor  / FOTO: Sosyal Medya

İtalyan çalıştırıcı şöyle devam etti: "Luiz Adriano aslında özellikle istediğim bir isimdi. Transfer neden gerçekleşmedi tam bilemiyorum. Öte yandan Burak'ın gelmesinden de memnunum. İkisi de çok iyi forvetler. En azından bir tanesini alabilmemiz önemliydi"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Burak Yılmaz'a akupunktur tedavisi

Spor Haberleri