Paralel destekli adaylar yüzde 1'lerde kaldı

Paralel Yapı'nın İstanbul ve Ankara adayları olarak bilinen Hakan Şükür, Ali Fuat Yılmazer, Yakup Saygılı ve Yurt Atayün istediği sonucu alamayarak meclise giremedi.

İstanbul ve Ankara'da bağımsız aday olarak seçime giren Hakan Şükür, Yakup Saygılı, Ali Fuat  Yılmazer ve Yurt Atagün istediğini almak bir yana aldığı sonuçlarla hüsrana uğradı.

İstanbul 3. Bölge bağımsız milletvekili adayı Hakan Şükür, saat 20.10 itibarıyla 6615 oy aldı (yüzde 0,25). 

Yakup Saygılı, bağımsız aday olduğu milletvekili seçimlerinde İstanbul 1. Bölgede yarıştı. Saygılı, saat 19.43 itibarıyla 1586 oy aldı. (yüzde 0,08).

Emekli emniyet müdürü Ali Fuat Yılmazer, bağımsız aday olduğu milletvekili seçimlerinde İstanbul 1. Bölgede yarıştı. Yılmazer, saat 20.15 itibarıyla 5879 oy aldı (yüzde 0,21).

Yurt Atayün, bağımsız aday olduğu milletvekili seçimlerinde Ankara 2. Bölgede yarıştı. Atayün ise saat 20.18 itibarıyla 16852 oy aldı (yüzde 1,43)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

İl il HDP milletvekilleri
Milletvekillerinin tam listesi (7 Haziran seçim sonuçları)

Güncel Haberleri