Panzer frene bastı: Almanya 0 - 0 Polonya

EURO 2016 C Grubu'nda ilk maçlarını kazanarak üç puan alan Almanya ile Polonya, dün karşı karşıya geldikleri maçta golsüz berabere kaldı. Bu skorla birer puanın sahibi olan iki takım da grupta puanını dörde yükseltti.

EURO 2016 C Grubu'nun favorisi iki takımın mücadelesinde Almanya ile Polonya sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Paris'teki Stade de France'da oynanan maça iki takım da etkili başladı. Almanya'nın hızlı atakları karşısında savunmada açık vermeyen Polonya birçok net fırsatı da değerlendiremedi.

Robert Lewandowski ve Arkadiusz Milik ile yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Polonya'da, kaleci Lukasz Fabianski kalesini gole kapatınca mücadele 0-0 beraberlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından iki ekip puanını 4 yaparken Almanya gruptaki son maçında Kuzey İrlanda, Polonya ise Ukrayna ile karşılaşacak.

Öte yandan Beşiktaş'ın yıldızı Mario Gomez yedek kulübesinde başladığı maçın 71. dakikasında oyuna dahil oldu ancak etkili olamadı. 90 dakika sahada kalan Mesut Özil ise, yüzde 70 topla oynama oranıyla oynayan Panzerler'de kritik paslara imza attı.

STADYUM: Stade de France

HAKEMLER: Björn Kuipers, Sander Van Roekel, Erwin Zeinstra (Hollanda Futbol Federasyonu)

ALMANYA: Manuel Neuer, Jonas Hector, Benedikt Höwedes, Mats Hummels, Jerome Boateng, Sami Khedira, Mesut Özil, Julian Draxler (71. dk Mario Gomez), Toni Kroos, Mario Götze (66. dk Andre Schürrle), Thomas Müller

POLONYA: Lukasz Fabianski, Michal Pazdan, Artur Jedrzejczyk, Kamil Glik, Lukasz Piszczek, Krzysztof Maczynski (76. dk Tomasz Jodlowiec), Grzegorz Krychowiak, Kamil Grosicki (87. dk Slawomir Peszko), Kuba Blaszczykowski (80. dk Bartosz Kapustka), Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski

SARI KART: 3. dk Sami Khedira, 34. dk Mesut Özil, 67. dk Jerome Boateng (Almanya), 45. dk Krzysztof Maczynski, 55. dk Kamil Grosicki, 90. dk Slawomir Peszko (Polonya)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Ada temsilcisinden tarihi galibiyet: Ukrayna 0 - 2 Kuzey İrlanda
Arda Turan İspanyol gazeteciye sinirlendi

Spor Haberleri