Özge Borak ve Ceyda Düvenci ile birlikte olan eski eşi Bülent Şakrak pişti oldu

Ceyda Düvenci ve sevgilisi Bülent Şakrak, Zorlu PSM'de ilk gösterimi yapılan 'Romeo ve Juliet' müzikaline katıldı. Bülent Şakrak, gösterimde eski eşi Özge Borak ile pişti oldu.

Ünlü oyuncu Özge Borak ile eski eşi Bülent Şakrak, önceki gece Zorlu PSM'de ilk gösterimi yapılan 'Romeo ve Juliet' müzikalinde pişti oldu. 2006-2010 yılları arasında Şakrak ile evli olan Borak, müzikali izlemeye yeni sevgilisi Berkay Tahmaz ile birlikte gitti. Şakrak'ın yanında ise uzun süredir birlikte olduğu güzel oyuncu Ceyda Düvenci vardı. Eski eşler, sevgilileriyle birlikte salona geçtikleri sırada birbirlerini görünce şoke oldu. Keyfi kaçan Şakrak ve Borak, kafalarını çevirip başka yönlere bakmaya çalıştı. Eski eşler, çıkışta tekrar karşılaşmamak için salonu farklı kapılardan terk etti. Shakespeare'in efsanevi eseri 'Romeo ve Juliet'ten sahneye taşınan müzikali izleyenler arasında; Okan Çabalar ve Gülcan Arslan gibi oyuncular da vardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak nikahtan sonra mutluluk pozu verdi
Bülent Şakrak 38'inci yaşını '5 Dakkada Değişir Bütün İşler' setinde kutladı

Hayat Haberleri