Ozan Tufan'ın en büyük hayali Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamak

Fenerbahçeli Ozan Tufan, "Volkan Ağabey bazen şampiyonluktan ve Bağdat Caddesi’ndeki kutlamalardan bahsediyor. Gece yatmadan önce onları hayal ediyorum, düşünüyorum. O duyguyu ben de yaşamak istiyorum" dedi.

Milli takım dönüşü Sarı-Lacivertli takımla ilk antrenmanına çıkan Ozan Tufan ardından FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

Genç futbolcu, hayallerini paylaşarak "Kendi açımdan burada ilk senemde şampiyonluğu yaşamak istiyorum. Volkan Ağabey bazen bana şampiyonluktan ve Bağdat Caddesi’ndeki kutlamalardan bahsediyor. Gece yatmadan önce onları düşünüyorum. Çok güzel duygu olduğunu hissedebiliyorum ama tabii ki yaşamadan anlatamam. O duyguları ben de yaşamak istiyorum. İnşallah Osmanlıspor maçını en iyi şekilde geçip, diğer maçlarımızı da kazanırız. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Bunun dışında milli takımla da güzel bir kamp dönemini geride bırakdıklarını vurgulayan orta saha oyuncusu, “İki galibiyet aldık. Bunlar ülkemiz adına da sevindirici galibiyetlerdi. Avrupa Şampiyonası öncesi takım olarak çok iyi bir oyun sergiledik” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Volkan Demirel: Kimse benden özür beklemesin

Spor Haberleri