Ozan Dolunay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ozan Dolunay oyunculuğuyla dikkat çekiyor

Son olarak Zalim İstanbul dizisinde Cenk karakterine hayat veren Ozan Dolunay, hayat hikayesi boyunca önemli projelerde yer almıştır. Kova burcu olan Ozan Dolunay, 2015 yapımı Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle oyunculuğa başladı.

Son zamanlarda çıkan haberlerin ardından, ‘Ozan Dolunay kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir?’ soruları, merak edilmeye başlandı. Genç oyuncu Ozan Dolunay, Ankara’da doğmuş, eğitimini başarıyla tamamlamış bir isimdir.

OZAN DOLUNAY KİMDİR?

17 Ocak 1991’de Ankara’da doğan Ozan Dolunay, Enka Lisesi ve Cleveland Highs High School'dan mezun olduktan sonra, Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü okudu. Aynı anda Craft Oyunculuk Atölyesi'nde Çağ Çalışkur, İpek Bilgin ve Bahar Kerimoğlu gibi isimlerden oyunculuk eğitimi alan Ozan Dolunay, 2015’te Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile oyunculuğa başladı.

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Cenk karakterini canlandıran Ozan Dolunay, 1,79 metre boyunda, Kova burcudur.

Ozan Dolunay, 2015 yapımı Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Barış karakterini canlandırdıktan sonra, 2016’de Oyunbozan’da Rüzgâr, 2016’da Yüksek Sosyete’de Mert, 2017’de Lise Devriyesi’nde Yiğit, 2018 yapımı, Darısı Başımıza’da Ozan ve 2019 yapımı Zalim İstanbul dizisinde Cenk karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Tam ismi Mehmet Ozan Dolunay olan ünlü oyuncu, motor sürmeyi, arkadaşlarıyla gezmeyi severken, bu anlarını da sosyal medya hesabından paylaşıyor. Ozan Dolunay’ın Instagram’da 2020 yılında aktif olarak 700 binden fazla takipçisi bulunuyor.

Ozan Dolunay, Milliyet’te yer alan habere göre; kendisi gibi oyuncu olan Zalim İstanbul dizisindeki rol arkadaşı Bahar Şahin ile birlikte bir kafede görüntülendi. Bahar Şahin, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibinde yer alan Cenan Adıgüzel’le 6 aylık birlikteliğini noktalamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Karar Biyografi Haberleri