Oyundan alınınca Advocaat'a tavır alan Lens, Sow'un golüne sevinmedi

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında iki asist yaparak maçın adamı olarak gösterilen Lens, oyundan çıkarak yerine Moussa Sow oyuna girdi. Hollandalı yıldız bu karara bir hayli üzüldü. Lens'in yerine oyuna giren Sow, karşılaşmanın 73. dakikasında Emenike'nin verdiği pasta topu ağlara gönderdi. Oyundan alınan Lens, yedek kulübesi sevinirken bu gole hiçbir tepki göstermedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat, Kasımpaşa maçında yaptığı oyuncu değişikliğiyle olay oldu. 2 asistle maçta yıldızlaşan Lens'i kenara alan Hollandalı teknik adamın bu kararı Lens'i üzerken yıldız futbolcu hocasına tepki gösterdi.

Fenerbahçe'de 71. dakikada yerini Moussa Sow'a bırakan Jeremain Lens, Advocaat'ın bu kararına çok üzüldü.

Mücadelenin 70. dakikasında Sow oyuna girmeyi beklerken, su molası verildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat, bu sırada Lens'i yanına çağırdı ve 'oyundan alınacağını' söyledi.

Kasımpaşa maçında 2 asist yapan Lens ise bu kararı duyduktan sonra çok üzüldü ve karara tepki gösterdi.

Lens'in yerine oyuna giren Sow, karşılaşmanın 73. dakikasında Emenike'nin verdiği pasta topu ağlara gönderdi. Oyundan alınan Lens, yedek kulübesi sevinirken bu gole sevinmedi.

Advocaat ise Lens sorusuna şöyle yanıt verdi; "Sinirli olması iyi ama ben pek umursamam."

Öte yandan Fenerbahçe'de Salih Uçan ve Robin van Persie'nin kadroya alınmadığı Kasımpaşa maçına sezon başından beri eleştirilen isimler damgasını vurdu.

5-1'lik Kasımpaşa galibiyetinde 11. dakikada ilk golü atan Josef de Souza, 84'te İsmail Köybaşı'nın attığı golde asist yapan isim oldu. 90 dakika sahada kalan Josef maçı 1 gol 1 asistle tamamladı.

Kasımpaşa maçının 11'i açıklandığında Advocaat'ın Sow'un yerine Emenike tercihi herkesi şaşırttı. Nijeryalı golcü, önce Josef'e attırdı, ardından Fenerbahçe'nin 3. golünü attı. Yetmedi; 73'te Sow'la buluştuğu gecede bir de ona asist yaptı.

Gol sonrası Emenike ve Sow yeniden buluştuğu Fenerbahçe'de eski gol sevinçlerini tekrarladı.

Gol perdesini kapatan İsmail Köybaşı ise ligde Fenerbahçe formasıyla çıktığı ilk maçta ilk golünü attı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçeli Moussa Sow'dan Beşiktaş itirafı
Volkan Demirel'den Sow'a büyük jest
Fenerbahçeli yıldız futbolcu ocakta takımdan ayrılıyor: Bavulunu topladı bile...

Spor Haberleri