Orhan Atik kimdir? Galatasaray takımının başına geçen Orhan Atik kimdir?

Orhan Atik kimdir sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Mustafa Denizli'nin istifasının ardından Galatasaray takımını sezon sonuna kadar Orhan Atik'in yöneteceği açıklandı. Peki Orhan Atik kimdir? İşte sezon sonuna kadar Galatasaray'ı çalıştıracak Orhan Atik'in kariyeri.

Bugün Dursun Özbek ile görüşen Mustafa Denizli istifa kararını yönetime sundu. Galatasaray kulübü yaptığı açıklamada Mustafa Denizli'nin istifasının kabul edildiğini açıkladı. Kulüp açıklamasında takımı sezon sonuna kadar Orhan Atik'in çalıştıracağı belirtildi. Peki Orhan Atik kimdir? Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Orhan Atik'in kariyeri haberimizde. İşte sezon sonuna kadar Galatasaray'ın başında olacak Orhan Atik hakkında bilgiler.

Orhan Atik kimdir?

Galatasaray altyapı antrenörlerinden Orhan Atik, takımın başına getirildi. Orhan Atik sezon sonuna kadar Galatasaray'ın teknik direktörü olarak görev yapacak.

Orhan Atik'in futbol kariyeri

Profesyonel futbol kariyerinde Bakırköyspor, Antalyaspor, Yimpaş Yozgatspor ve Göztepe formalarını giyen Orhan Atik, 196 maçta 3 gol kaydetmişti.

İstanbulspor’un yardımcı antrenörü oldu

2003 yılında Elazığspor'da yardımcı antrenör olarak görev yapan Atik, daha sonra İstanbulspor ve Mardinspor'da da aynı görevlerde bulundu.

2010 yılında Galatasaray’a geldi

2007'de Beylerbeyi'nin başına geçtikten bir yıl sonra Antalyaspor'da yardımcı antrenör oldu. 2008'de Antalyaspor'un başına geçtikten sonra 2010 yılında Galatasaray A2 takımının başına getirildi.

Galatasaray ile ilgili tüm haberler için tıklayınız

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Eski ünlü futbolcu Harry Kewell, Galatasaray'da görev almak istiyor
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli istifasını resmen açıkladı

Spor Haberleri