Önder Özen sahalara dönüyor

İzmir kulübü Göztepe'de, Metin Diyadin'den boşalan teknik direktörlüğe Önder Özen'in getirilmesi bekleniyor.

PTT 1. Lig'de aldığı kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Metin Diyadin ile yolları ayıran Göztepe, Önder Özen'le prensipte anlaştı.

Azerbaycan'da iş seyahatinde bulunan Başkan Mehmet Sepil'in Özen’de karar kıldığı belirtilirken, İzmir’de bulunan yöneticilerin tecrübeli çalıştırıcıyla görüştüğü açıklandı. Yönetimin çağrısıyla İzmir'e gelen Önder Özen’in küçük pürüzlerin giderilmesinin ardından resmen Sarı-Kırmızılar'ın başına geçmesi bekleniyor.

Teknik adamlık kariyerine 2001 yılında Eskişehir’in Eskispor takımında başlayan 45 yaşındaki Özen daha sonra Fenerbahçe’de Gençlik Gelişim ve Profesyonel Takım Antrenörü olarak çalıştı. Önder Özen Fenerbahçe’nin ardından Hacettepe, Bugsaşspor ve Kasımpaşa’da da görev aldı. Özen yaklaşık 3 senedir NTV Spor kanalında spor yorumcusu olarak ekranlara çıkıyor. Göztepe'nin Özen'den önce Okan Buruk'la da görüştüğü bildirildi.

İZMİR / DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Giresunspor evinde Göztepe'yi 3-1 yendi
Metin Diyadin: Gönderdiğim oyuncular şimdi nerede?
Göztepe Okan Buruk ve Ertuğrul Sağlam ile görüştü

Spor Haberleri