Ömer Yalçınkaya: Kenan Sipahi'yle ilgileniyoruz

Galatasaray’da Basketbol Şube Menajeri Ömer Yalçınkaya transfer çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Yalçınkaya Fenerbahçe ile yollarını ayıran Kenan Sipahi ile ilgilendiklerini söyledi.

Galatasaray basketbol şube menajeri Ömer Yalçınkaya Gstv yeni sezonda yapılacak transfer çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Yalçınkaya Fenerbahçe ile yollarını ayıran Kenan Sipahi ile görüştüklerini açıkladı.

'UFAK PÜRÜZLER KALDI

Erkek basketbol takımında transferin devam edeceğini belirten Ömer Yalçınkaya “1-2 tane yabancı transferi ve 2-3 yerli transferi ile transferi kapatacağız. Kenan Sipahi ile ilgileniyoruz. Blake Schilb ile %90 yeni sözleşme imzalayacağız. Ufak pürüzler kaldı” ifadelerini kullandı.

Yeni sezon hazırlıkları ile ilgili bilgi de veren Yalçınkaya, “Ağustos’un ikinci yarısı çalışmalara başlayacağız. Eylül’ün birinci haftası İtalya’da kamp yapacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Hugo Rodallega: Galatasaray’a gitmeyi çok istiyorum

Spor Haberleri