New York'luları IŞİD'den Mafya koruyacak

New York'ta bir döneme damga vuran mafya gruplarından Gambino ailesi, IŞİD'e savaş açtı. Gambino'lar, IŞİD'in New York'ta saldırı düzenleme tehdidi nedeniyle enidişeli günler geçen Amerikalıları IŞİD'den koruma teklifinde bulundu.

New York’un mafya gruplarından Sicilya kökenli Gambino ailesi, IŞİD saldırıları nedeniyle diken üstündüke New Yorkluları koruma teklifinde bulundu.

ABD merkezli NBC kanalına konuşan Giovanni Gambino, mafyanın New Yorkluları FBI ve İç Güvenlik Örgütü gibi kuruluşlardan daha iyi koruyabileceğini ileri sürerek, “Resmi güvenlik kuruluşları genellikle geç harekete geçiyor ve olan bitenlerin tam resmini göremiyor çünkü istihbaratları zayıf” dedi.

‘Mafyanın iyi taraflarını gösterebiliriz’

Paris saldırılarından sonra güvenliğin her zamankinden daha fazla önem kazandığını belirten Gambino, “Eğer IŞİD New York’a saldırmayı planlıyorsa önce Sicilya mafyasıyla karşılaşması gerekecek” diye konuştu.

Gambino, dünyanın bugün tehlikede olduğunu ileri sürerek şunları söyledi: “Ama New York’un mahallelerinde yaşayıp da Sicilya bağlantısı olanların korkmasına gerek yok. Biz dostlarımızı ve ailelerimizi aşırılıkçılardan ve teröristlerden, özellikle de İslam Devleti denilen zalim ve psikopat örgütten koruruz. Hayatın hem iyi, hem de kötü tarafları var. Mafyanın da öyle. Bize fırsat verilirse mafyanın iyi taraflarını insanlara gösterebiliriz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Meksikalı uyuşturucu kartelinden IŞİD'e tehdit

Dünya Haberleri