Necati Ateş: Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum

Necati Ateş, A Milli Takımı'n İspanya maçında istediği sonucu alacağına inandığını söylerken, Galatasaray'ın kendisini bu kadar çok sevdiğini bilmediğini ifade etti.

Necati Ateş, A milli takımımızın İspanya maçında istediği sonucu alacağına inandığını söyledi.

EMRE MOR 11’DE OLABİLİR

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in İspanya maçında faklı oyunculara görev verebileceğini belirten tecrübeli futbolcu, ‘’Fatih hoca çok tecrübelidir. Takımımızı en iyi şeklide bu maça hazırlayacaktır. Bana göre Emre Mor 11’de olacak’’ dedi.

GALATASARAY’IN BENİ BU KADAR ÇOK SEVDİĞİNİ BİLMİYORDUM

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Necati, ‘’Taraftardan son derece olumlu geri dönüş oldu. Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Sosyal medyadan çok destek oldu. Galatasaray benim evim, yuvam. 1 sene daha oynayıp, futbolu bırakmayı düşünüyorum. Bundan önce geldiğimde benden çok beklenti yoktu; ama şampiyon olduk. Katkı sağladım. Parayı pulu düşünmeden Galatasaray’a hizmet ederim’’ diye konuştu.

Sarı kırmızılı kulübün toparlanacağına inandığını belirten Necati, ‘’Galatasaray Türkiye’nin en büyük ve başarılı kulübü. Elbette zor dönem; ama Galatasaray bunları aşar. Büyük çınarlar devrilir; ama yıkılmaz. Önemli transferler yapıldı. Bunların oluşturduğu maliyet, bugünkü cezanın ortaya çıkmasında etken olabilir; fakat bu transferler sayesinde başarı geldi’’ dedi.

FATİH TERİM DÖNÜYOR MU?

Fatih Terim’in Galatasaray’ın yeniden teknik direktörü olabileceğini belirten Necati Ateş, ‘’Fatih Terim şu anda sadece milli takıma konsantre oldu. Bir şey demek doğru olmaz. Ama Fatih hoca Galatasaraylıdır. Yönetim teknik direktör meselesini finallerden sonra karara bağlayacağını söylüyor. Bu bence soruyu cevaplamak adına çok önemli bir ipucu’’ şeklinde konuştu.

DURSUN ÖZBEK ÇOK ÜZÜLÜYOR

Necati Ateş, ‘’Galatasaray’da önemli yabancılar var. Muslera, Podolski, Sneijder önemli oyuncular. Ama satılmayacak futbolcu yoktur. Umarım yabancı oyuncular geçen sezonu unutturacak performans sergiler. Taraftar gerçekten çok üzgün. Başkan Dursun Özbek çok üzülüyor. Kendisiyle Semih Kaya’nın düğünde görüştük. Gerçekten iyi işler yapmak istiyor; ama ortaya çıkan durum onu çok üzmüş’’ dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Gültekin Gencer, Eto'oyu Galatasaray'a sattıklarını belirtti
Galatasaray'dan Stephane Lasme açıklaması geldi
Necati Ateş Galatasaray'da ücret almadan oynamaya hazır

Spor Haberleri