Mustafa Pektemek: Gitmiyorum, Beşiktaş'ta kalacağım

Beşiktaş'tan gideceği konuşulan Mustafa Pektemek, Gençlerbirliği'ne gideceği iddialarını yalanladı: "Geçen sezonun devre arasında İbrahim Üzülmez ile konuştuk ama bir daha bu konu hiç gündeme gelmedi. Ben Beşiktaş'ın oyuncusuyum. Geçen sezon fazla şans bulamadım ancak bu yıl daha çok oynayıp katkı yapacağım."

Beşiktaş ile 3 sezon daha kontratı bulunan Mustafa Pektemek, Gençlerbirliği'ne transfer olacağı yönündeki haberlerin gerçeklik payı olmadığını söyledi.

Vatan'a açıklamalar yapan 27 yaşındaki Mustafa Pektemek şu ifadeleri kullandı:

"Gençlerbirliği'ne transfer olacağım yönünde haberler yazılıyor ama böyle bir şey yok. Geçen sezonun devre arasında İbrahim ağabey (Üzülmez), beni aramıştı. Ancak sonrasında bu konu bir daha hiç gündeme bile gelmedi.

Benim Beşiktaş'la 3 yıl daha kontratım var. Ben Beşiktaş'ın oyuncusuyum ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Geçen sezon fazla oynayamadım. Hem Gomez hem de Cenk çok iyi performanslar sergilediler. Sakatlık veya kart cezalısı gibi durumlar da hiç olmadı ve ben şans bulamadım. Önceki senelerde bunları çok yaşıyorduk. En başta da benim başıma neler geldiğini herkes biliyor."

'ÖNEMLİ OLAN ŞAMPİYONLUKTU'

"Belki ben şans bulamadım ama çok şükür biz şampiyon olduk. Zaten en önemlisi de buydu. Bu sezon ise oynamak istiyorum. Çok çalışıp daha fazla oynayarak takıma katkı yapacağım. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edeceğiz. Orada hem Beşiktaş'ı hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmemiz gerekiyor. Ben de bunun için elimden gelen ne varsa ortaya koyacağım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Gökhan Töre West Ham United'a kiralandı
Sol bek için Fabricio atağı

Spor Haberleri