Mustafa Denizli istifa ederse G.Saray'a borçlanacak

Mustafa Denizli'nin mali açıdan zor günler geçiren Galatasaray'dan 1.5 milyon Dolar peşin para alması gündemde yer bulmuştu. Mustafa Hoca, sezon sonu istifa ederse sarı-kırmızılı kulübe yaklaşık 1 milyon dolar borçlu kalacak.

Hamza Hamzaoğlu'nun ardından 'şampiyon takımı' tekrar mutlu sona ulaştırması için göreve getirilen ancak alınan başarısız sonuçlar sebebiyle hayal kırıklığı yaratan Mustafa Denizli’nin sözleşmesi çok konuşulmuştu. Dursun Özbek yönetiminin herkesten gizlediği anlaşmanın detaylarına Habertürk gazetesi ulaştı.

Gelecek sezonki maaşını taksit taksit alıyor

Göreve başladığında 1.5 milyon dolar peşin ödeme yapılan tecrübeli hoca, gelecek sezon için alacağı 3 milyon dolarlık ücreti de 15 aya böldürdü. Ocak ve şubat aylarında 200'er bin dolarlık ödeme yapılan Denizli, Galatasaray'dan şu ana kadar 1 milyon 900 bin dolar kazandı. Fakat bu anlaşmadaki en dikkat çeken detay, istifayla ilgili... Mersin İdman Yurdu yenilgisi sonrası hedef tahtasında yer alan Denizli'ni, anlaşmadaki maddeye nedeniyle böyle bir karar alması zor görünüyor.

Aynı madde sezon sonu da geçerli

Mustafa Hoca, görevi kendi isteğiyle bırakması halinde Galatasaray'a yaklaşık 1 milyon dolar borçlu kalacak. Gelecek sezonki ücretini her ay 200 bin dolarlık taksit halinde alan Denizli, sezon sonunda istifa ederse yine 1 milyon dolar'lık bölümü vermek zorunda. Çünkü deneyimli teknik adama Haziran ayına kadar toplam 2.5 milyon Dolar ödenmiş olacak ve bu paranın sadece peşinat olarak ödenen 1.5 milyon doları bu sezona sayılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Erman Toroğlu: Mustafa Denizli yaşlandıkça iyice korkaklaşmış
Denizli Lazio'ya yenilirse Hagi geri dönüyor
Adnan Öztürk'ten Denizli ve Özbek'e sert eleştiriler

Spor Haberleri