Muslera: Oğlum kaleci olsun istemem

Galatasaray’ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, kulüp televizyonunda kendisi hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren Muslera, o anları şöyle anlattı: “Hayatımızda çok önemli bir adım attığımızı düşünüyorum. Patricia ile beraber çok mutluyduk ve evlenme kararı aldık. Uruguay’da çok güzel bir düğün yaptık, ailemizle beraber. Takdir edersiniz ki, ailemizi çok fazla görme imkanı bulamıyoruz. Onlarla çok güzel bir organizasyon oldu. Eğer şartlar uygun olursa İstanbul’da da bir organizasyon olsun istiyorum.”

"Bende baba olmak istiyorum"

Çocuk sahibi olmak istediğini belirten başarılı eldiven, “Muhakkak ben de baba olmak istiyorum. Ama bunun zamanına daha karar vermedik. Sneijder ve Rodriguez baba oldu, onları da tebrik ediyorum. Çok güzel bir duygu, ikisinde görme şansım oldu. Tabii ki ben de bu duyguyu yaşamak isterim” diye konuştu.

“Forvet olsun ki takımın fenomeni olsun”

Muslera, “oğlun olursa senin gibi kaleci olmasını ister misin” şeklindeki soruyaysa şöyle yanıt verdi: “Öncelikle çocuğumun sağlıklı olmasını diliyorum. Erkek evladım olursa iş seçiminde ona yüzde yüz saygı duyacağım. Elimden geldiği kadar yardımcı olacağım. Ama kaleci olmasını çok istemem. Eğer bir futbolcu olacaksa forvet olsun ki, takımın fenomeni olsun. Kaleci olup sıkıntılar yaşamasını istemem.”

“Bizi desteklemeye devam etsinler”

Takım olarak, taraftarları kendi parçaları olarak gördüklerinin altını çizen Muslera, “Taraftarlarla aramızda çok güzel bir bağ var. Bütün takım olarak onları bizim bir parçamız olarak görüyoruz. Evimizde, deplasmanda, nerede olursa olsun taraftarımız bizimle beraber oluyor. Taraftarımızın desteğini pozitif bir şekilde hissediyoruz. Bizi desteklemeye devam etsinler. Galatasaray’ı daha iyi yerlere getirebilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Biz de tabii ki gelişmemiz gerektiğini biliyoruz. Her şeyin farkındayız. Taraftarlarımız merak etmesinler, neler yapmamız gerektiğini biliyoruz. Umarım onları tekrar mutlu ederiz” diyerek sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Muslera: Kendimi Türk gibi hissediyorum

Spor Haberleri