Muslera Galatasaray'ın yediği gole şaştı kaldı

Galatasaray forması altında ilk lig maçına çıkan Cenk Gönen, 3-3 sonuçlana Medipol Başakşehir maçında yediği golle dikkati çekti. Karşılaşmayı tribünden takip eden Fernando Muslera, bu hata karşısında ilginç bir tepki verdi.

Sarı-kırmızılı takım için düne '1 numara' şokuyla başladı. Kamp kadrosunda bulunan kaleci Fernando Muslera , sabah saatlerinde belinde ağrı hissettiğini teknik ekibe bildirdi ve kadrodan çıkarıldı. Sezon başında Beşiktaş’tan transfer edilen Cenk Gönen ise sarı-kırmızılı formayla ilk kez ligde şans buldu.

Muslera gol anını şaşkınlıkla izledi

Habertürk'te yer alan habere göre; karşılaşmaya iyi başlayan Cenk Gönen, 41. dakikada ofsayt olmasına rağmen hakemin ‘devam’ dediği pozisyonda karşı karşıya kaldığı Mehmet Batdal’ın mutlak golünü önledi. Ancak iki dakika sonra büyük bir hata yaptı.

Sarı-kırmızılı file bekçisi, Mehmet Batdal'ın kafa vuruşunda, çelebileceği ya da yumruklayabileceği topu dışarı atmak isterken kale önüne tokatladı ve skor 1-0'a geldi. Müsabakayı eşiyle birlikte tribünden izleyen Muslera’nın, bu golün ardından yaşadığı şaşkınlık yüzüne yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Başakşehirli Emre Belözoğlu, Süper Lig kariyerinde ilk kez bir penaltıyı gole çeviremedi
Gül adaylıkla ilgili son kararını verdi

Spor Haberleri