Moussa Sow Fenerbahçe'ye geri dönüyor

Fenerbahçe'nin eski Senegalli yıldız futbolcusu Moussa Sow'u yeniden takıma kazandırmak için girişimlere başladığı iddia edildi.

 

Fenerbahçe 'nin, eski yıldızı Moussa Sow 'u yeniden kadrosuna katmak üzere olduğu iddia edildi.

Vatan 'ın haberine göre Sarı-Lacivertli yöneticiler, Sow'un 4-3-3 sistemi için çok uygun bir isim olduğunu düşünerek yıldız ismi yeniden takıma kazandırmak için girişimlere başladı.

KİRALANABİLİR

Geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe'ye 16 milyon euro kazandırarak Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Ahli'ye transfer olan Senegalli forvetin yüksek bonservis bedeli nedeniyle kiralama formülünün devrede olduğu kaydedildi.

Öte yandan Grasshoppers maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında bir transfer daha yapabileceklerini söyleyen Teknik Direktör Dick Advocaat'ın da Moussa Sow'a onay verdiği öne sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

UEFA Avrupa Ligi maçları oynandı - Temsilcilemizin UEFA maçları
Fenerbahçe'nin Grasshoppers'ı 3-0 yendiği maçı Bülent Tuncay'ı değerlendirdi

Spor Haberleri