MHP'li Sinan Oğan: Temyize gidilmesi bu süreci engellemez

MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, "Mayıs ayı içerisinde, ilk haftalarda, olağanüstü kurultay yapılır. Temyize gidilmesi bu süreci engellemez" dedi.

MHP'de olağanüstü kurultay talebiyle açılan dava sonuçlandı. Mahkeme, olağanüstü kongreye gitmesine karar verdi. MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, olağanüstü kongre kararı sonrası ilk açıklamayı yaptı.

"Allah nasip ederse 1 ay içinde Kurultayımızı gerçekleştireceğiz ve ondan sonra da iktidar yürüyüşünü inşallah başlatacağız. Mayıs ayı içerisinde, ilk haftalarda, olağanüstü kurultay yapılır. Temyize gidilmesi bu süreci engellemez.

Yargıtay'a genel merkezin müracat edeceği anlaşılıyor. MHP'nin kurultay delegelerinin yarısı kurultay istiyor. Yargıtay daha önce bir karar vermiş durumdadır. Biz bu sürece hukuki açıdan hiçbir boşluk bırakmayacak şekilde hazırlandık.

Hiç kimse ülkücü hareketi bölmek gibi bir düşüncede olmasın, ülkücü harekete yakışır bir şekilde kurultayımızı yapacağız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

İşte MHP'yi kurultaya götüren mahkeme kararı | MHP kararının tam metni
Sinan Oğan kimdir? Nerelidir? MHP genel başkan adayı Sinan Oğan portresi | MHP'de kurultay kararı
Mahkeme, MHP'nin olağanüstü kongreye gitmesine karar verdi

Güncel Haberleri