Mesut Özil Ürdün'de mülteci çocuklarla futbol oynadı

Ünlü futbolcu Mesut Özil, Ürdün'deki Zaatari Mülteci Kampı'nı ziyaret etti. Kampta yoğun bir ilgiyle karşılanan Özil, Suriyeli çocuklarla futbol oynadı.

Arsenal’in ünlü futbolcusu Mesut Özil, Ürdün’de bulunan ve dünyanın en büyük ikinci mülteci kampı olan Zaatari kampını ziyaret etti. Kampta büyük ilgiyle karşılanan Özil, çocuklarla futbol oynamayı da ihmal etmedi.

Fransa’nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2016) Almanya Milli Futbol Takımı’nda yer alacak olan Özil daha sonra ise çocuklara futbol topu dağıttı. Kamp sakinleriyle fotoğraf çektirdi.

ÖZİL, ÇOCUKLARLA TOP OYNADI

'MESUT ÖZİL'İ ÇOK SEVDİK'

Çocuklar duygularını ise şu şekilde paylaştı; “Bu kadar ünlü bir futbolcuyla maç yapmak çok güzel. Onu çok sevdik. Bana birkaç hareket gösterdi. Umarın ben de onun gibi ünlü bir futbolcu olurum. Ben futbolu çok seviyorum. Şimdilik hobi olarak oynuyorum. Ama gelecekte iyi bir futbolcu olmak isterim. Çünkü güzel oynadığımı söylüyorlar. Bunun için hocalarıma çok teşekkür ediyorum.”

Mesut Özil Twitter hesabı üzerinden yaşadıklarını bir video ile paylaştı. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Mülteci çocuklar psikolojik tramva yaşıyor
Almanya Mesut Özil'in Umre ziyaretini tartışıyor
Arsenal'da yılın futbolcusu Mesut Özil

Spor Haberleri