Memphis Depay: Büyük futbolcu Fenerbahçe'de mi oynar Van Persie?

Fenerbahçe’nin yıldızı Robin van Persie ile Manchester’da top koşturan Memphis Depay arasındaki kavganın perde arkası gün yüzüne çıktı.

Euro 2016 Elemeleri’nde Hollanda’nın Kazakistan ile oynayacağı maç öncesi yapılan antrenmanda Depay'ın, Van Persie’ye, “Hey yedek” diye seslenmesi olayların fitilini ateşlemişti.

Antrenman sırasında Depay ile gerilim yaşayan Robin van Persie, daha sonra yaşananlardan dolayı mutsuz olduğunu açıklamıştı.

Hürriyet'in haberine göre teknik direktör Dany Blind de olayların tamamen bir pas alıp verme konusundan çıktığını söylemişti.

İdmanda başlayan gerilim yemekte de devam etti

Olayın üzerinden iki aylık bir süre geçmesinin ardından Hollanda basını bu kavgayla ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya attı. Voetbal International’de yer alan habere göre, antrenmanda gerginlik yaşayan ikilinin tartışması yemekte de devam etti.

Depay’ın hareketine çok sinirlenen Robin van Persie, “Kendini büyük futbolcu sanmaya mı başladın?” deyince genç futbolcudan, “Peki, büyükler Fenerbahçe'de mi oynar?” şeklinde beklemediği bir cevap aldı.

Yaşananlara bir kez daha müdahale eden Blind, Depay’a “yine mi sen?” diyerek sert çıktı ve ikilinin gerilimine nokta koyan isim oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

UEFA Fenerbahçe Celtic maçında kırmızı kart gören Diego Ribas'a 3 maç ceza verdi
Salih Uçan Türkiye'nin en pahalı transferi olacak

Spor Haberleri