Medipol Başakşehir 9 kişi kalan Amedspor'a takıldı

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler ile 2-2 berabere kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler ile Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Seyrantepe Diski Spor Tesisleri'nde oynanan mücadele 2-2'lik beraberlikle sona erdi.

Medipol Başakşehir'in golleri 44. dakikada Semih Şentürk ve 50. dakikada Abdullah Çetin (kendi kalesine) kaydetti. Amed Sportif Faaliyetler'in golleri ise 27. dakikada Önder Karaboğa ve 66. dakikada Yusuf Yağmur'dan geldi.

Amed Sportif Faaliyetler 9 kişi kaldı

Ev sahibi Amed Sportif Faaliyetler'de 43. dakikada Mehmet Abdullah Çoban, 66. dakikada Sercan Özçelik kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu beraberliğin ardından Medipol Başakşehir ve Amed Sportif Faaliyetler grupta 4 puana ulaştı. 

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda bir sobnraki hafta maçında Mediol Başakşehir, Bandırmaspor'u ağırlayacak. Amed Sportif Faaliyetler ise Şanlıurfaspor'a konuk olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Çaykur Rizespor Başakşehir'i 2-1 yendi

Spor Haberleri