Matthew Ryan Beşiktaş'a geliyor iddiası

Beşiktaş bu hafta içinde Valencia'da forma giyen file bekçisi Matthew Ryan'ı kiralık olarak takıma katmayı planlıyor.

Yönetim son bir ayda 10'un üzerinde kaleci ile temasa geçti. Hürriyet'in haberine göre bu sayıyı 4'e indiren siyah beyazlılar görüşmelerde son aşamaya geldi. 4 oyuncu arasında Juventus'dan Neto ve Valencia'dan Matthew Ryan'ın sezon sonuna kadar kiralanması amaçlanıyor.

Bonservisiyle gelecek

Brezilyalı Neto ve Avustralyalı Ryan için kulüpler ile anlaşma zemini arayan yönetim, listedeki diğer iki kaleciden birini ise bonservis bedeli ile transfer etmeyi düşünüyor.

Denys Boyko gündemde

Bonservisi ile alınması gündemde olan Dnipro'dan Denys Boyko ve Corinthianslı Cassio Ramos konusunda pazarlıklar sürüyor. Ukrayna ekibi Boyko için henüz Beşiktaş'ın teklif ettiği rakamı kabul etmedi.

Ancak Corinthians ile Ramos için belli oranda anlaşmaya varıldı. Brezilya ekibi ile yapılan görüşmeler sonunda iki kulüp 3 milyon Euro karşılığında el sıkıştı. Siyah beyazlılar adaylar arasında Cassio Ramos'a karar kılarsa, 28 yaşındaki Brezilyalı file bekçisi 3 milyon Euro'ya transfer edilebilecek.

Önümüzdeki günlerde teknik heyet ve yönetim bir araya gelerek son kararını verecek. Yapılacak görüşmede bu 4 kalecide gelinen son durum masaya yatırılacak. Yönetim kurulu alınacak karar doğrultusunda en geç pazar gününe kadar yeni kaleci ile ilgili resmi açıklamayı yapmayı planlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Olcay Şahan: Arda Turan adam gibi oynadın dedi derbileri kazandık
Gökhan İnler Beşiktaş'a çok yakın

Spor Haberleri