Markovic'in menajerinden Galatasaray sürprizi

Geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak oynayan Lazar Markovic, menajeri tarafından Galatasaray'a önerildi.

Sezona iddialı başlayıp sakatlıklar yüzünden sahalardan uzak kalan Lazar Markovic'in gelecek sezon hangi kulüpte forma giyeceği merak konusu olurken, Sırp oyuncu ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Markovic'in menajeri tarafından Galatasaray'a önerildiği belirtildi.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; daha önce Galatasaray'a bir başka oyuncusu Marko Marin'i teklif eden Sırp menajer Nikola Damjanac, Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp'un, Sırp oyuncuyla çalışmayı düşünmediğini ve kiralanması istediğini anlattı.

'GALATASARAY'DA OYNAMAKTAN MUTLULUK DUYAR'

Sarı-Lacivertli kulüp ile kiralık anlaşması sona eren Markovic'in İstanbul'a alıştığını ifade eden Damjanac, Türkiye'de yaşamayı sevdiğini Fenerabahçe'nin ardından Galatasaray'da forma giymekten büyük mutluluk duyacağını Mehmet Özbek'e aktardı. Nani'nin menajerinden sonra Markovic'in menajerinden de gelen bu teklif Galatasaraylı yöneticileri oldukça şaşırttığı belirtildi.

Yönetimin, kanatlarda ve forvet arkasında forma giyen 21 yaşındaki futbolcuyu, Mehmet Topal gibi listesine dahil ettiği ve teknik direktörün belirlenmesinin ardından yeniden görüşmek istediklerini bildirdi.
Markovic geçen sezon Sarı-Lacivertli formayla çıktığı 21 maçta 2 gol 3 asist kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Lazar Markovic ezeli rakibine transfer oluyor!
Galatasaray'da flaş istifa: Fatih İşbecer görevini bıraktı
Fenerbahçeli yöneticilerle görüşen Luis Nani: Çin için çok gencim

Spor Haberleri