Mario Gomez'e maç sonu arkadaşından gelen mesaj: Golü atmasaydın seni öldürürdük

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'daki ilk golü kaydeden alman golcü Mario Gomez, bu atmosferin kendilerine yeni bir ivme kazandıracağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Bursaspor'u 3-2 yenen Beşiktaş'ta Mario Gomez, mücadeleyi değerlendirdi. Vodafone Arena'da ilk golü atarak adını tarihe yazdıran Alman yıldız, arkadaşından gelen ilginç mesajı da yayıncı kuruluşta açıkladı.

Bursaspor'a 2 gol atan Mario Gomez'in sözleri şöyle;

"Mutluyuz. Çok değerli bir 3 puan kazandık. Bir arkadaşım maçtan sonra mesaj attı; "Golü atmasaydın senin öldürürdük. Çünkü Sosa orada boştu" diye ama ben gerçekten orada Sosa'yı göremedim. Bu akşam maçı çok daha kolay kazanabilirdik ama böyle oldu. Çok mutluyuz.

Fenerbahçe ve bizden bahsetmek istemiyorum. Ortada çok basit bir hesap var. Tüm maçları kazanmamız gerekiyor. Buradaki atmosfer ve galibiyet bize büyük bir ivme kazandırdı.

Bugünlerde top bana geri geliyor. Golden önce de kaleci çok iyi kurtarışlar yaptı. Penaltıda da son ana kadar sakin kaldı. Ben de son anda fikrimi değiştirdim ve en kötüsü de bu oldu. Ama en sonunda gol atmayı başardım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan Hamza Hamzaoğlu'na 'istekli' iması
Beşiktaş'ın en büyük Kartal Yuvası mağazası açıldı
Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki maçın son anlarında iki kırmızı kart çıktı

Spor Haberleri