Mario Gomez: Kalırım Fikret başkan

Beşiktaş camiasının merakla beklediği Mario Gomez transferinde yaşanan son gelişme ortaya çıktı.

Alman yıldız Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı arayıp geleceği ile ilgili konuştu. Süper Mario, “Başkanım, yeni sezonda da kalmak istiyorum. Ancak Şampiyonlar Ligi için konulan hedef ve kadro tercihlerini bilmek istiyorum. Sadece sizden bunları duymak yeterli olacak..”dedi.

ORMAN: UEFA KUPASI GELECEK

Besiktasmedya.com'un haberine göre Başkan Fikret Orman ise, “Şampiyonlar Ligini kazanacağız diyecek halim yok!.. Fakat bu ligde en azından yarı final oynayabiliriz. Öncelikli hedefimiz bu olmakta birlikte, Sevilla’nın yaptığını pekala yapabiliriz. UEFA kupasını bu sezon kaldıracak kadro kuruyoruz. Euro 2016 bütün takımları olduğu gibi, bizi de transferde ağır hareket etmemizi gerektirir hale getirdi. Gidenlerin yerine çok daha iyi takviyeler olacak. Aramıza çok kaliteli isimler gelecek.. Seni de bu takımın parçası olarak görmek istiyorum” karşılığını verdi.

KALIYORUM BAŞKAN

Bu konuşmadan çok etkimenden Gomez, “Takımda kalacağım Başkan. Finaller sonrası umarım kupayı da kazanmış biri olarak sözleşme uzatırız. Beşiktaş ve Türkiye’den yana en küçük sorun yok ve çok mutluyum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Beşiktaş-Galatasaray Süper Kupa maçı nerede oynanacak?

Spor Haberleri