Mardin Dargeçit'te 650 kg patlayıcı imha edildi

Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde PKK'lılar tarafından çalınan ve içerisinde 650 kilogram bomba yerleştirilen araç, bir vatandaşın ihbarı sonucu bulunarak kontrollü bir şekilde infilak ettirildi.

Mardin'in Dargeçit İlçesi Ormaniçi Mahallesi'ndeki metruk bir binanın yanında bulunan otomobilden şüphelenen vatandaşlar durumu polise bildirdi. Bölgeye giden polis ekipleri frekans karıştırıcı Jammer'li araçlarla önlem aldıktan sonra otomobilde inceleme yaptı.

Kontrollü şekilde imha edildi:

İncelemede aracın arka koltuk ve bagaj kısmında yaklaşık 650 kilogram bomba tuzaklandığı tespit edildi. Bomba imha ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, güvenlik tedbirlerini aldıktan sonra bomba yüklü araç kontrollü bir şekilde patlatıldı.

Büyük bir gürültüyle patlayan araç, küçük parçalara ayrıldı. Patlamanın etkisiyle metruk binanın büyük bölümü yıkıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

MARDİN/DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Mardin Derik'te hendek kazmak isteyen PKK'lılar polisle çatıştı

Güncel Haberleri