Manisaspor Volkan Babacan için İstanbul'da

PTT 1. Ligi ekiplerinden Manisaspor, anlaşma sağladığı futbolcularına lisans alabilmek için transfer yasağını kaldırmaya çalışıyor. Başkan Abdullah Mergen, kulüpten 600 bin TL alacağı olan kaleci Volkan Babacan ile uzlaşmaya çalışacak.

2011-14 arası üç sezon Manisaspor'da oynayan, halen Medipol Başakşehir ve A Milli Takım'ın kalesini koruyan tecrübeli file bekçisi Volkan Babacan ile görüşmek üzere İstanbul'a giden Başkan Mergen'in sorunu hafta içinde çözeceği bildirildi.

Cumartesi günü iç sahada Elazığspor'la oynayacakları sezonun ilk maçında sıkıntı yaşamayacaklarını belirten Başkan Abdullah Mergen, "Transfer yasağını kaldırıp, lisansları çıkaracağız. Kimse bu konuda endişelenmesin. Takımımız sahaya tam kadro çıkıp, sezona 3 puanla başlayacak. Maalesef şehrin ileri gelenlerinden bir kuruş yardım bile alamadık" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Milli kaleci Volkan Babacan'ın kazandığı para şaşırttı!
PTT 1. Lig'de fikstürü çekildi
Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral: Volkan Babacan gidebilir

Spor Haberleri