Mancini topa vurmak isterken yere yuvarlandı

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Mancini topa vurmak isterken yere yuvarlandı. İtalyan çalıştırıcının bu hallerine karşılaşmayı izleyenler kahkahalarla güldü.

İtalya 1. Futbol Ligi'nde (Serie A) Inter, Guiseppe Meazza Stadı'nda konuk ettiği Frosinone'yi 4-0 yenerken teknik direktör Roberto Mancini oldukça zor anlar yaşadı.

İtalyan teknik adam maçın 62. dakikasında taca çıkan topu durdurmak isteyince olanlar oldu. Bir anda ayağı kayan Mancini yere düşmekten kurtulamadı. 

Yere düşer düşmez yüzünde acı ile karışık gülümseme beliren Mancini'nin bu haline karşılaşmayı izleyenler kahkahalarla güldü.

MANCINI'NİN DÜŞÜŞ ANI

Inter'in baştan sona üstün oynadığı maçın gollerini Biabiany (Dk.29), Icardi (Dk.53), Murillo (Dk.87) ve Brozovic (Dk.90+2) kaydetti.

Serie A'da 13 hafta sonunda Inter 30 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Napoli ve Fiorentina, 28 puanla ikinci ve üçüncü sıralarda yer alıyor.

Geçen sezonda düşmüştü

Roberto Mancini, geçtiğimiz ocak ayında takımının Genoa'yı deplasmanda 3-1 yendiği maçta da buna benzer bir olay yaşamıştı. Karşılaşmanın 67. dakikasında Interli futbolcu Marco Andreolli'nin taca göndermek istediği top Mancini'nin kafasına gelmiş ve İtalyan teknik adam sert gelen top sonrasında yere düşmüştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Mancini'nin Oğuzhan Özyakup'u transfer etmek için İstanbul'a geliyor
İtalyan futbolcu Leonardo Morosini golü attı, Fransa bayrağını öptü

Spor Haberleri