Manchester United'ta Ibrahimovic'ten Pogba'ya hoş geldin hediyesi

Paul Pogba'nın yeni takımıyla ilk maçına Zlatan Ibrahimovic'in golleri damga vurdu, Manchester United üç puana uzandı.

Premier Lig'in ikinci haftasının açılış maçında Manchester United, Southampton'ı Old Trafford'da konuk etti. Yeni transfer Paul Pogba'nın ilk kez forma giydiği maçı Kırmızı Şeytanlar, Zlatan Ibrahimovic'in iki golüyle 2-0 kazandı.

Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren United'ın sahada üstünlüğü söz konusuydu. Manchester United kariyerinde ikinci defa olmak üzere ilk kez Old Trafford'da çıkan Pogba, maçın hemen başında biraz heyecanlı görünse de dakikalar ilerledikçe kendine geldi.

Man United'ın ilk golü 36. dakikada geldi. Rooney'nin sağdan yaptığı ortaya kalabalık savunma içerisinde çok iyi yükselen Ibrahimovic şık bir kafa golüyle skoru 1-0 yaptı.

Maçın ikinci yarısına Southampton iyi başladı ve özellikle kanatlardan geliştirdiği ataklarla rakibi zorladı. Fakat bu bölümde, konuk ekip deyim yerindeyse kendi ayağına sıktı.

51. dakikada Clasie'nin Shaw'ı ceza sahasında düşürmesiyle hakem tereddütsüz bir şekilde penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışında topun başına geçen Ibrahimovic hata yapmadı ve durumu 2-0'a getiren golü attı.

IBRA 3 MAÇTA 4. GOLÜNÜ ATTI

Kalan bölümlerde de üstünlüğünü koruyan Manchester United mücadeleden 2-0 galip ayrıldı ve ligdeki puanını 6'ya yükseltti. Southampton ise 1 puanda kaldı.

Southampton ağlarını iki kez sarsan Zlatan Ibrahimovic, Man United formasıyla çıktığı 3 resmi maçta rakip filelere 4. golünü göndermiş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Ibrahimovic: Manchester United’a Mourinho için geldim
Manchester United, Pogba’ya servet ödedi

Spor Haberleri