Manchester United takım otobüsüne taşlı şişeli saldırı

İngiltere Premier Lig'in 37. haftasında Manchester United, deplasmanda West Ham United ile oynayacağı maç için stada doğru giderken trafikte kalınca takım otobüsüne bir grup rakip taraftar saldırıda bulundu.

İngiltere Premier Lig'in 37. haftasında West Ham United ile Manchester United arasında oynanacak maç, West Ham taraftarlarının stat dışında neden oldukları olaylar nedeniyle 45 dakika gecikmeli başladı.

West Ham United'ın 112 yıldır maçlarını oynadığı Upton Park'a son kez çıkacağı maç öncesinde taraftarlar Manchester United takım otobüsüne saldırıda bulundu. Gelecek yıl yeni stadyuma geçilecek olması nedeniyle efsane statta son kez takımlarını desteklemeye gelen West Ham United taraftarlarına stat çevresinde taşkınlık çıkarmaları nedeniyle polis tarafından müdahale edildi.

Taraftarlar içki şişelerini Manchester United takım otobüsüne fırlattı / FOTO: AP

Manchester Unitedlı futbolcuları taşıyan otobüs stadyuma güçlükle girebildi.

Spor cope'un haberine göre; Manchester United teknik direktörü Luis van Gaal, yaptığı açıklamada böyle bir olayı Londra'da ikinci kez yaşadıklarını ve fotoğrafların her şeyi anlattığını söyledi.

21.45'te başlaması gereken maç 22.30'da başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

İngiliz basını, Gökhan Töre'nin West Ham ile anlaştığını yazdı
Yıldız futbolcu 9 ay futbol oynayamayacak

Spor Haberleri