Lukas Podolski Alman kabare sanatçısı Jan Böhmermann'ı eleştirdi

Alman kabare sanatçısı Jan Böhmermann Cumhurbaşkanı Erdoğna'ı hakaret içeren şiiri okuduğu için son günlerde basında genişçe yer kapladı. Galatasay'lı futbolcu Lukas Podolski de Böhmermann'ı eleştirdi.

Galatasaraylı Lukas Podolski, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Jan Böhmermann’ı kişisel Twitter hesabından eleştirdi.

Alman golcü Lukas Podolski, 2006 yılında kendisiyle ilgili yaptığı "Lukas’ın günlüğü" adlı parodiden dolayı Jan Böhmermann’ı mahkemeye vermişti. Böhmermann’ın Live1 adlı radyo kanalında kendisiyle ilgili yaptığı parodiyi aşağılayıcı bulan Lukas Podolski, daha sonra açtığı davadan vazgeçerek geri çekmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili okuduğu şiir ile tekrar gündeme gelen Böhmermann, Lukas Podolski’den de nasibini aldı. Alman golcü, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Sevgili Jan başkaları hakkında bel altı espiriler yapan, günün birinde bu espirilerin hesabını verecek. #belaltı #2006 #unutmadım" ifadelerini kullandı ve 2006 yılında ikili arasında yaşananları hatırlatarak Jan Böhmermann’ı bir kez daha eleştirdi.

Alman mizahçı Jan Böhmermann, geçtiğimiz günlerde cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında okuduğu bir şiirden dolayı gelen suç duyuruları üzerine Mainz Savcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Joachim Löw: Podolski iyi bir sezon geçirdi

Dünya Haberleri