Lucescu Fenerbahçe ve Galatasaray'ın teklifini beğenmedi

Rumen teknik adam Mircea Lucescu’nun Galatasaray ve Fenerbahçe’yle görüştüğü ancak teklif edilen parayı az bulduğu öğrenildi. İki kulüp de tecrübeli çalıştırıcıya 4 milyon euro önerdi.

[Karar]

CELAL DEMİRBİLEK

Her sezon adı Türk takımlarıyla anılan, bu sezon da Fenerbahçe ve Galatasaray’a geleceği yönünde haberlere konu olan Mircea Lucescu kararını verdi ve ‘Zenit’ dedi. Bununla beraber Türk basınındaki haberlerde doğruluk payı olduğu da ortaya çıktı.

Lucescu’nun çok yakın dostu olan Gazete Sporturilor Direktörü Ovidiu İoanitoaia Rumen antrenörün, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yıllık 4 milyon euroluk tekliflerini az bulması üzerine, yıllık 6 milyon euro teklif eden Rus temsilcisi Zenit Saint Petersburg’la anlaştığını söyledi.

Galatasaray ve Beşiktaş’ta birer şampiyonluk yaşayan 70 yaşındaki teknik adam 2004 yılından bu yana Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’te görev yapıyor. Rumen çalıştırıcı Turuncu-Siyahlılarla bir UEFA Kupası zaferi yaşadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Stan: 'Aziz Yıldırım düğünümde 3 bin dolar hediye etti'
Burak Yılmaz Çin'i karıştırdı, doktoru kovuldu
Galatasaray Odeabank Play-Off'ta ilk maçında Pınar Karşıyaka'yı konuk ediyor

Spor Haberleri