Lokomotiv Moskova: Biz Fenerbahçe ile sadece futbol oynamak istiyoruz

Fenerbahçe'nin son 32 turundaki Rus rakibi Lokomotiv Moskova'dan, kura çekimi sonrası ilk açıklama geldi. Sportif direktör Krill Kotov "Futbol futboldur. Ülkeleri birleştirir. Hiçbir sorun olmaz" dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile eşleşen Lokomotiv Moskova'nın sportif direktörü Krill Kotov, Rusya ile Türkiye arasındaki gelişmelerin futbolu etkilemeyeceğini, maç için İstanbul'a geleceklerini söyledi. 

"Futbol ülkeleri birleştirir"

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde, 2. turda Fenerbahçe'ye rakip olan Rus ekibin sportif direktörü Kotov, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Futbol futboldur. Ülkeleri birleştirir. Hiçbir sorun olmaz" dedi.

Kotov, "Daha önce karar aldığımız gibi Türk takımlarına karşı oynamalıyız ve oynayacağız. Türkiye'ye geleceğiz. Bizim için zor olacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

"O güne kadar inşallah sorun çözülmüş olur"

Doğan Haber Ajansı'na konuşan bir Lokomotiv Moskova idarecisi, "Biz futbol oynamak istiyoruz. Sadece futbolla ilgileniyoruz. Geçtiğimiz gün İzmir'de futsal maçı vardı ve sessiz sakin geçti. Türk ve Rus takımları arasında voleybol, basketbol ve futsalda maçlar oynanıyor ve sorun olmuyor. Sporun ruhu farklıdır. Spor birleştiricidir. Daha önce de Beşiktaş ile oynadık. O güne kadar iki ülke arasında sorunlar çözülmüş olur inşallah. Bu durumda her şey daha rahat olur tabii" dedi.

Eşleşmenin ilk maçı 16 Şubat Salı günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe Lokomotiv Moskova eşleşmesine Rusya'dan eleştiri
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerini tanıyalım
Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan Lokomotiv Moskova yorumu

Spor Haberleri