"Ligde algı sorunumuz var"

Mersin İdman Yurdu yenilgisi sonrası maçı değerlendiren Mustafa Denizli oldukça üzgündü.

2015-2016 sezonunu sancılı geçiren Galatasaray, ligin 21. haftasında konuk olduğu Mersin İdman Yurdu'na 2-1 mağlup oldu. Kırmızı kart gören Semih Kaya ve sarı kart görerek cezalı duruma düşen Sabri Sarıoğlu, gelecek hafta oynanacak Trabzonspor maçında cealı duruma düştü.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bu akşamki sonucun kendileri için üzücü olduğunu söyledi. Maçın bazı bölümlerinde pasif bir görüntü sergilediklerini bwelirten Denizli, "Bizim bugün değerlendirilecek fazla bir tarafımız yok. Akhisar maçından sonra psikolojimiz biraz bozuldu. Bugün bizim ligde ciddi bir algı sorunumuz var. Ne koşu, ne istek, ne sevgi olarak hakikaten inanılmaz olumsuz bir tablo vardı. Fazla eleştirilecek bir şeyimiz de yok. Hem kafa hem istek olarak dönüş arıyoruz. Zorluk yaşadığımız bir gerçek. Bazı şeyler üst üste geldi. Bunları sihirli dokunuşla değiştirmek mümkün olmuyor. Maçın büyük bir bölümünde pasif bir görüntü sergiledik. Semih'in atılmasından sonra kısa bir süre şok yaşadık. Skoru döndürebilirdik. Bu gücümüz var. Ama bu maçta neden yapamadık onu sorgulamak lazım." dedi.

"Fizik olarak hazır olmayan futbolcularımız var"

Tecrübeli teknik adam, futbolcusu Sneijder'in büyük özveri gösterdiğini söyledi. Denizli, "Sneijder'in ilk yarının sonlarından itibaren bir problemi vardı. Büyük bir özveriyle bunu aşmaya çalışıyor. Önümüzde çok sıkı bir seri maç tablosu var. Dolayısıyla fizik olarak hazır duruma gelmemiş arkadaşlarımız vardı, onları Trabzonspor, Lazio maçlarıyla ilgili görme açısından kullandım. Lukas, Denayer, Carole dahil bu isimler bu sınıfa giriyor. Bunları test ettik. Ama ne yaparsak yapalım olumlu konuşacak durumumuz yok.'' diyerek sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray, Mersin İdman Yurdu'na 2-1 yenildi

Spor Haberleri