Levent Nazifoğlu: Umut, Olcan ve Tarık Galatasaray'da bir daha forma giyemez

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu flaş açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Olcan Adın, Umut Bulut ve Tarık Çamdal'ın bir daha Galatasaray forması giyemeyeceğini açıkladı.

'BİR DAHA GALATASARAY'DA OYNAMAYACAKLAR'

Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın'a tepki gösteren Nazifoğlu, "Ben Galatasaray'da olduğum sürece Umut, Olcan, Tarık, bir daha Galatasaray'da oynamayacaklar. Burada asla yan yatıp para kazanma düşüncesinde olmadıklarını söyledim. Ancak fikrim değişiyor. teklifler var, bizim verdiğimiz paranın yarsını zorla veriyorlar. Basında çıkan haberlerin artık doğru olduğunu düşünüyorum. Her şey para değil. Paralarını vereceğiz ama hoş olmayacak. ben, onların yerinde olsam Galatasaray'a en az şekilde zarar verip giderim. Burası profesyonel hayat, Galatasaray'dan kimse gitmek istemez ama artık biz onlardan yararlanamıyoruz ve gitmeleri gerekiyor. Gitmezlerse oturup Galatasaray'ın parasını alacaklar, bunu ne kadar kendilerine yedirecekler mi göreceğiz" açıklamasını yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaraylı yöneticiden Beşiktaş'a kareografi göndermesi
Levent Nazifoğlu: Chedjou Galatasaray'da kalmak istiyor

Spor Haberleri