Beşiktaş’ta akşam kahvesine Harun Tekin sürprizi

Mor ve Ötesi’nin solisti İstanbul’da sahne aldı. Sanatçı mini konserde en sevilen şarkılarını seslendirdi. Beşiktaş’ta gerçekleşen sürpriz konseri dinleyenlerin yavaşlayıp, anın keyfini hissetmesini sağlayan konserin sonunda sanatçı hayranlarından büyük alkış aldı.

Mor ve Ötesi’nin solisti İstanbul’da sürpriz konser verdi. Sevilen sanatçı tekin, yerli soğuk kahve markası OBSESSO iş birliğinde Beşiktaş Akaretler’de verdiği sürpriz mini konserde hayranlarına büyük bir sürpriz yaptı. Sokağın enerjisini bir anda değiştiren sanatçı İstanbullulara ödül gibi bir deneyim yaşattı. Tekin’in, W İstanbul’un balkonundan verdiği sürpriz mini konseri şaşkınlıkla izleyenler, müzik dolu anların keyfini doyasıya yaşadı.

OBSESSO’nun ‘Anın Keyfi Yavaşladığında Çıkar’ felsefesini müzikle buluşturan ve yavaşlığın keyfini kendisinin de çok önemsediğini vurgulayan sanatçı, mini konserde en sevilen şarkılarını seslendirdi. Tekin’in mini konseri, yurtdışında ünlü sanatçıların benzer nitelikteki sürpriz sokak performansları gibi, İstanbul’un koşturmacasını kısa bir süre için de olsa durdurdu. Beşiktaş’ta gerçekleşen sürpriz konseri dinleyenlerin yavaşlayıp, anın keyfini hissetmesini sağlayan konserin sonunda sanatçı hayranlarından büyük alkış aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Kültür Sanat Haberleri