Köksal Baba Beşiktaş'ın kalecisi Günay Güvenç'ı yumrukladı

Trabzon'a giden Beşiktaş kadrosu, internet fenomeni Köksal Baba ile bir araya geldi. Ellerine boks eldivenini alan Köksal Baba, Beşiktaş'ın kalecisi Günay'ı yumrukladı. Bu anlarda siyah beyazlı futbolcular gülme krizine girdi.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor maçı için Trabzon'a giden Beşiktaş kaldığı otelde internet fenomeni Köksal Baba ile bir araya geldi.

Köksal Baba Beşiktaşlı futbolcularla

Trabzonlu 41 yaşındaki Köksal Bektaşoğlu nam-ı diğer "Köksal Baba" sosyal medyada komik videoları ile gönüllere taht kurdu. Daha önce Trabzonsporlu futbolcu Cardozo'yu yumruklayan Köksal Baba bu sefer Günay'ı gözüne kestirdi.

KÖKSAL BABA ACIMADI

Son kurbanı Günay Güvenç

Trabzon'un simgesi haline gelen ve koyu bir Trabzonspor taraftarı olan Köksal Baba Beşiktaş kafilesiyle bir araya geldi. İnternette yumruklarıyla meşhur olan Köksal Baba'nın son kurbanı Beşiktaş'ın kalecisi Günay Güvenç oldu.

SOSYAL MEDYANIN FENOMENİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Emre Belözoğlu'nun 'Köksal Baba' videosu Trabzon'u ikiye böldü

Spor Haberleri