Kjaer'den 'Ayrılacak mısın?' sorusuna bakın ne cevap verdi

Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer, Chelsea'ye transfer olacağı yönündeki dedikoduların yaygın olduğunu belirterek, "Ne ben ayrılmak istiyorum, ne de kulübüm beni bırakmak istiyor" dedi.

Danimarka'nın önde gelen tabloid gazetelerinden Ekstra Bladet'e konuşan Simon Kjaer, Fenerbahçe'deki ilk sezonunu değerlendirdi ve transfer söylentileriyle ilgili konuştu.

Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası'nı kazanamadıkları için çok üzgün olduğunu belirten Kjaer, "Orta sıralarda bir takımda son 8 maçta heyecansız bir şekilde oynamaktansa, şampiyonluk kazanmak için son ana kadar baskı altında kalmayı seviyorum. Seneye daha iyi mücadele etmeliyiz. Bunu son maçlar bize öğretti" şeklinde konuştu.

Milliyet'in haberine göre; hakkında Chelsea dedikodularının olduğunu bildiğini belirten yıldız futbolcu, "Ne ben ayrılmak istiyorum, ne de kulübüm beni bırakmak istiyor" dedi. Futbolcu espirili bir şekilde Barcelona veya Real Madrid'den teklif geldiği takdirde kendisi için ilginç ve farklı bir durumun oluşacağını fakat böyle bir şeyin söz konusu olmadığını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe Diego Ribas'a kapıyı gösterdi
Lazio kulübü Van Persie'ye yıllık 2.5 milyon euro önerdi

Spor Haberleri