Kasımpaşa Çek futbolcu Pavelka ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandı

Kasımpaşa ara transferde Çek Cumhuriyeti'nde Slovan Liberec forması giyen David Pavelka'yı transfer etti. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan İstanbul temsilcisi, ligin ilk devresini 30 puanla beşinci sırada tamamladı.

Kasımpaşa, Pavelka'yı renklerine bağladı. Çek Cumhuriyeti'nin Slovan Liberec takımının 24 yaşındaki orta saha oyuncusu David Pavelka, kendisini 2,5 yıllığına Kasımpaşa'ya bağlayan sözleşmeye imza attı. Donk'tan boşalan bölgeye transfer edilen Pavelka'nın Donk'un performasını yakalayıp yakalayamayacağı ise merak konusu. 

David Pavela kimdir?

18 Mayıs 1991 Çek Cumhuriyeti doğumlu ve 1.85 boyunda olan orta saha oyuncusu, futbola Sparta Prag altyapısında başladı. 2011 yılında Sparta Prag takımından Slovácko takımına kiralık olarak gitti. 2012 yılında tekrar Sparta Prag'a geri döndü. 2013 yılında Çek Cumhuriyeti 1. Lig takımlarından Slovan Liberec'e transfer oldu. Çek futbolcu Pavelka, bu sezon ligde ve Avrupa Ligi'nde 24 maça çıktığı Slovan Liberec formasıyla 3 gol attı ve 1 asist yaptı.

Çek Cumhuriyeti A Milli Takım formasını ise 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri maçlarında 5 kez giydi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Başakşehir ile Kasımpaşa yenişemedi
Ryan Donk: Babel Galatasaray'a seve seve gelir

Spor Haberleri