Boğazına şeker takılan çocuğu esnafın soğukkanlılığı kurtardı

Annesi ile sokakta yürürken boğazına şeker takılan çocuğu esnaf kurtardı. Esnafın küçük çocuğa müdahale ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul Zeytinburnu'nda annesi ile sokakta yürüyen çocuğun boğazına şeker takıldı. Esnaf Fethi Ahmet Murat ise iş yerinde otururken bağırış seslerini duyarak dışarı çıktı. Annenin esnaftan yardım istemesi üzerine soğukkanlılığını koruyarak çocuğa müdahale eden Fethi Ahmet Murat, çocuğu kucaklayarak eliyle sırtına vurdu. Murat müdahalesiyle çocuğun boğazına takılan şeker çıkarken, esnaf Fethi Ahmet Murat ise o anları anlattı.

“HERHANGİ BİR İLK YARDIM EĞİTİM ALMADIM”

Esnaf Fethi Ahmet Murat, “Sosyal medyada gezdiğim esnada bir kadın koşarak dükkana girdi. Çocuğumun boğazına şeker kaçtı dedi. Ben koşarak çocuğun yanına gittim, sırtına vurdum, şekeri çıkardı. Çocuğun ölmesine az kalmıştı. Elimde can çekişiyordu. Şekeri çıkardığında rahatladı. Çocuğa herhangi bir şey olmadı. Herhangi bir ilk yardım eğitim almadım. Videosunu seyretmiştim o aklımda kalmış. Benim çocuğumda olabilirdi, fark etmiyor. Başka bir insan da benim çocuğumu kurtarabilirdi. Çocuğu kurtarmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Karar Tv Haberleri