Ercan Taner kimdir, kaç yaşında? Tivibu Spor’un yeni yorumcusu Ercan Taner hakkında bilgiler

Türk Telekom bünyesinde hizmet veren Tivibu dijital televizyon platformunda Ercan Taner'i kadrosuna ekledi. Spor spikeri olan Ercan Taner yeni sezonda Tivibu Spor ekranlarında yer alacak.

Türk Telekom dijital televizyon platformunda yer alırken Tivibu hizmeti için yeni anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Türk Telekom Tivibu kadrosunda deneyimli spor spikeri Ercan Taner yer verdi. 40 yıldır spor spikerliği yapan Ercan Taner bu işin üstadı olarak Tivibu sporda yayın yapacak.

Ercan Taner kimdir?

Dijital televizyon yayıncılığı yapan Türk Telekom Tivibu hizmeti ile kullanıcıları sevindiriyor. Yeni anlaşmaları kapsamında Tivibu sporda sunuculuk yapacak olan deneyimli Spor spikeri Ercan Taner kadroya dahil edildi. 40 yıldır spor spikeri olarak görev yapan Ercan Taner TRT, Lig TV, Show TV, NTV Spor, Bein Sports ve benzeri birçok kanalda önemli görevler içerisinde yer aldı. Yeni yayın döneminde Tivibu sporda ekrana gelecek karşılaşmaları yorumlarıyla izleyicilere aktaracak olan Ercan Taner yeni sezonda ekranlarda yer alacak.


Ercan Taner profesyonel olarak hayatı boyunca Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası, Şampiyonlar Ligi, Süper Lig, Premier Lig, La Liga ve birçok önemli karşılaşmalarda görev aldı. Spor spikerliği koltuğunun vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Ercan Taner yeni sezonda Tivibu Spor’da yorumlarını aktarmaya devam edecek. 

Haberleri