Burak Bulut kimdir, kaç yaşında? Herkesin dillerine dolanan şarkıların sahibi Burak Bulut biyografisi

Kısa sürede şöhret yakalayan Burak Bulut, Kanal D ekranlarının sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler’e konuk oldu. Başarılı şarkıların sahibi olan Burak Bulut güzel sesiyle programda şarkı söylemesi sabırsızlıkla bekleniyor. Bunun üzerine internetten Burak Bulut kimdir, kaç yaşında, nereli? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte detaylar…

Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut ikilisi olarak müzik hayatına giriş yapan isimler başarıdan başarıya koşarken yaptıkları şarkılar ise günümüzde milyonlar dinlenmeyi başardı. Şarkılar Bizi Söyler programıma konuk olan Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş ise bu akşam izleyicilere müzik şöleni yaşatacak. İzleyicilerin gündeminde yer alan Burak Bulut hakkında araştırmalar ise sıklık kazandı. 

BURAK BULUT KİMDİR? 

1996 yılında Elazığ’da dünyaya gelen Bulut, iki kardeşli ailenin büyük çocuğudur. Eğitim hayatını Elazığ’da tamamlayan ünlü isim tanınmasından sonra birçok önemli isimle çalışmalar yaptı. Güçlü sese sahip olan Bulut, Ebru Yaşar, Mustafa Ceceli gibi isimlerle çalıştı. Sevmedim Deme ve Nabız şarkılarıyla ününe ün katan Burak Bulut 26 Kasım 2022 tarihinde Şarkılar Bizi Söyler programına konuk oluyor.

Haberleri