Karaman: Bir kişi eksik kalırsan seni gebertirler

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Kasımpaşa galibiyeti sonrası "Böylesine önemli maçlarda bir kişi eksik kaldığın zaman adam seni gebertiyor" diyerek ilginç bir çıkış yaptı.

Medipol Başakşehir, ilk yarının son maçında konuk olduğu Çaykur Rizespor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Bir kişi eksik kalırsan adam seni gebertir

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman maç sonrası yaptığı değerlendirmede Emre Belözoğlu'nun kırmızı kartına dikkat çekti. Karaman, "Böylesine önemli maçlarda bir kişi eksik kaldığın zaman adam seni gebertiyor, öldürüyor orada" dedi. Karaman, hakem Abdülkadir Bitigen'in yaşının genç olmasına da dikkat çekerek, "İki takım adına genç bir hakemin hata yapmasını anlayışla karşılıyorum" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Emre'nin öfkesi takımını yaktı

Spor Haberleri