Karabükspor Twitter hesabı üzerinden taraftarı Galatasaray maçına çağırdı

Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile karşılaşacak olan Karabükspor Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla taraftarlarını maça çağırdı.

Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile Karabükspor karşı karşıya gelecek.

KARABÜKSPOR TARAFTARA SESLENDİ

Tahkim Kurulu, Süper Kupa Finali'nde Galatasaray'ın aldığı 100.000 TL. + 1 maç seyircisiz oynama cezasını onaması sonrası, Sarı Kırmızılı taraftarlar maça alınmayacak. Ancak bu ceza konuk ekip Karabükspor'u ve taraftarlarını kapsamıyor. Bunun üzerine Karabükspor kulübü resmi Twitter hesabı üzerinden taraftarına yönelik açıklama yaptı. Karabük ekibinin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi: STSL ilk haftasındaki rakibimiz Galatasaray'ın aldığı seyircisiz oynama cezası, misafir tribününe alınacak olan seyircileri kapsamamaktadır. Kardemir Karabükspor taraftarları bu karşılaşmayı kendilerine ayrılan kısımda izleyebileceklerdir. Tüm taraftarlarımıza saygıyla duyurulur.

Karabükspor Twitter üzerinden taraftarına yönelik yaptığı paylaşım / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray'da Podolski ve Cavanda idmana katılmadı

Spor Haberleri