Joker maskeli adam: Bütün Müslümanları öldüreceğim

Paris'te gerçekleşen kanlı saldırının ardından Müslümanlara yönelik İslamafobik saldırılar devam ediyor. Kanada'da joker maskesi takan bir kişi Youtube'a yüklediği videoda Müslümanları ölümle tehdit etti.

Fransa'nın başkenti Paris'te 129 kişinin öldürüldüğü saldırıların ardından İslamofobik söylemler ve saldırılar artış gösteriyor. Kanada'nın Quebec eyaletinde yaşayan bir adamın çektiği video sosyal medyada olay yarattı.

"Her hafta bir Müslüman öldüreceğim"

Kanada'dan yüklenen bir videoda maskeli bir adam silahını göstererek ''Her hafta bir Arap veya Müslüman öldüreceğim bütün Müslümanlar yok olana kadar.'' diye tehditler savurdu. 

“Hükümet hiçbir şey yapmazsa ben harekete geçeceğim" 

Montreal Gazette'in haberine göre, YouTube'a yüklenen videoda Joker maskeli kişi, hükümetin Quebec'teki Müslüman ve Araplarla ilgili "hiçbir şey yapmaması" durumunda kendisinin harekete geçeceğini söyledi.

Kameraya silahını gösteren adam, daha sonra her hafta bir Müslüman veya Arap öldüreceğini söylüyor ve buna önümüzdeki hafta başlayacağını vurguluyor. Adam, YouTube'dan kaldırılan videoda yalnız olmadığını ve cinayetlerde kendisine yardım edecek insanlar olduğunu belirtiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fransız polisi bir kiliseye operasyon düzenledi

Dünya Haberleri